Värnamo IK gjorde det igen

Dela på Facebook

I en tät match så vinner Värnamo IK igen med uddamålet.

Men det såg mörkt ut från början.

0-3 efter den första perioden , visserligen vann man skotten med 9-4 men det är bara målen som räknas…

Philip Hultegård lyckas spräcka nollan för Algot Bäck som storspelade i IBF Tranås mål efter sex minuters spel i den andra perioden.

Men det kom ett mål till för gästerna 16.10 och Max Ericsson tog sig in i målprotokollet 26 sekunder senare.

Skotten var 17 mot 5 och man började se ett taggat lag med mycket vilja arbeta sig fram mer och mer in i matchen.

Två mål av Hammarström som för övrigt blev äldre idag jämnade ut till 4-4 i den sista perioden.

Tranås tog ledningen igen 11.22 , ett lednings mål som gav hemmalaget mera kraft och vilja och ett krigande utan dess like blev resultatet.

14-4 i skott och joacim Niemi sätter matchens två sista mål…

Värnamo IK vinner över IBF Tranås i en match som får publiken att ge stående ovationer till hemmalaget…