Du är här
Hem > Hockey > Tre nya poäng till Värnamo GIK

Tre nya poäng till Värnamo GIK

Dela på Facebook

Kvällens match inleddes av en tyst minut för lagkaptenen i Rydaholms SK… Ludwig Perssons tragiska bortgång ..Rydaholms SK

Efter den tunga förlusten borta så kom hemmasegern som en liten plåster på såret.

Men något annat än hemmaseger var det inte tal om.

VGIK kunde ha haft fler mål om alla chanserna hade gått in, men 5-2 är ett stabilt resultat ändå.

Alexander Heiel satte 16.51 i den första perioden första målet för kvällen.

Kvitteringen kom genom Jonatan Rytting i 5.52 i andra. Hemmalaget svarade omedelbart minuten efter och tog tillbaka ledningen genom Pierre Nilsson-Grans.

Mattias Claar satte sin för säsongen första mål i powerplay 14.25.

Nässjö reducerar till 3-2 också spel powerplay. återigen svarar hemmalaget fort, 22 sekunder senare med att utöka ledningen till 4-2 genom Ted Nilsson.

Victor Koppelo avslutar kvällens match med att fastställa resultatet till 5-2 16.39 i den sista perioden.

Svår bortamatch mot Kalmar väntas i helgen för Tigers.