Du är här
Hem > Fotboll > Allsvenskan > Jesper Dickman från IFK Värnamo till Trelleborgs FF

Jesper Dickman från IFK Värnamo till Trelleborgs FF

Dela på Facebook

Trelleborgs FF meddelar på sin hemsida att Jesper Dickman har skrivit på för klubben.

Jesper säger på Trelleborgs FF hemsida 

– I och med att jag kommer från Malmö så är det inte första gången jag är i Trelleborg om jag säger så. Jag har mött klubben många gånger genom min karriär och det har alltid varit tuffa och jämna matcher. Jag ser fram emot att få komma till klubben och kliva ut på Vångavallen.

IFK Värnamo skriver på sin hemsida.

– Den 22-åriga ytterforwarden som har fått sin fotbollsfostran i Malmö FF anslöt från Nordsjaelland inför säsongen 2022. Nu står det klart att han lämnar klubben efter 18 månader i den vita dräkten. Jesper har sedan dess noterats för fyra framträdanden i Allsvenskan.

Han lämnar IFK Värnamo per omgående och ansluter till Trelleborgs FF i Superettan. Vi från IFK Värnamo vill rikta ett stort tack till Jesper för hans tid i klubben och passa på att önska honom ett stort lycka i hans framtida åtaganden.

Dela på Facebook
Top