Du är här
Hem > Fotboll > Damfotboll > IFK Värnamo dam vann länsderbyt

IFK Värnamo dam vann länsderbyt

Dela på Facebook

Husqvarna FF fick se ett kämpande IFK som såg till att första halvleken blev mållös.

IFK som förlorade mot Mariebo senast i smålandscupen såg väldigt skärpta ut och visade att de kunde spela starkt fysiskt fotboll.

Julia Söderberg gjorde matchens första mål i 62` och löaget ökade på med anfallen som resulterade till att hemmalaget fick stoppa ett anfall som ledde till straff för IFK.

Julia Weidenmark satte den säkert och matchen såg ut att gå i IFK Värnamos tecken.

Charlotta Norberg reducerade två minuter efteråt och det var match igen.

Alma Cedefors laddar till från 30-40 meters håll ett skott som seglar in bakom HFFs målvakt två minuter senare.

Saken borde var klar nu…nähää.

Charlotta Norberg gör 2-3 i 87;de minuten och matchen avslutas med spännande extra minuter (domare Gabriel Butro lägger till 6 minuter)

Resultatet denna soliga sommardag blir 2-3 .

IFK Värnamo dam hoppar upp ett steg till fjärde plats. HFF stannar kvar på sin tredjeplats i tabellen.

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)