Du är här
Hem > Innebandy > Värnamo IK närmar sig tvåan

Värnamo IK närmar sig tvåan

Dela på Facebook

Väckelsångs IK som säkrade andra platsen i division 3 södra med att vinna över Lessebo GoIF med hela 15-2 fick under Tisdagskvällen ta emot segrande lag från division 3 Norra i den första av två kvalmatcher som ska leda till spel i tvåan för segrande lag.

Värnamo IK som vann sin serie klart hade tagit sig ner till den första matchen tillsammans med supportrar som fyllde  halva hallen den andra delen stod hemmapubliken för.

Som bäddad för innebandy i hög kvalite´. Hemmalaget hade släppt in minst mål under sin resa till kvalet och gästerna från Värnamo stod för mest antal mål i serien.

Det blev Värnamo som tog tag i matchen från första sekund och gick till vilan efter första perioden med tre mål mot noll.

Bara ett mål i mitten akten och även den av Värnamo .

Spänningen ökade i hallen när Väckelsång gjorde två snabba mål inom loppet av 2 minuter.

Olle Winst spikade igen matchen och fastställde slutresultatet till 2-5 och det ser verkligen bra ut för Värnamo IK att på Lördag hemma ta steget upp till innebandy tvåan.

Kvällens mål av Värnamo IK gjordes av : Axel Evebring (2), Rasmus Hilding, Olle Winst  och Max Ericsson vardera ett mål.