Hem > -Svenska SuperLigan > Vändningen

Vändningen

Dela på Facebook

IBK Göteborg ledde med 1-4 inför den sista perioden.

Gästande lag hade 0-3 efter den första perioden, visst såg det mörkt ut för hemmalaget som kom igen något i den andra perioden.

Felicia Glad stod för JIKs mål i perioden som slutade med 1-1 i målprotokollet.

Efter 14 sekunder in i den sista perioden kunde man klart se att något hade hänt under periodvilan. Elin Rejgård reducerar till 2-4 och några minuter senare är det Ellen Svensson som minskar avståndet till gästerna.

4-4 kommer 07.21 genom Kajsa Reingård och det har definitivt blivit match. Och resultatet håller sig perioden ut. Skotten 10-4 visar också att JIK Damerna har hittat hem med sitt spel. Stundtals helt enkelt ett underbart spel.

Sudden spel

Jönköpings damer håller tempot i den så kallade fjärde perioden där matchen plötsligt tar slut när något lag har gjort ett mål.

Framspelat av Micaela Lundmark så sätter Felicia sitt andra mål för dagen och ger sitt lag extra poängen.

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)