Du är här
Hem > Innebandy > Vändningen av Värnamo IK

Vändningen av Värnamo IK

Dela på Facebook

Plötsligt var det inte bara ute som det mörknade till. Värnamo IK låg under med 5-1 efter 10 minuters spel.

Jönköpingslaget Östra SK hade satt en högre växel än gästerna Värnamo IK redan från början.

Time out av Deniz Nilsson förändrade dock saken och bortalaget tog ledningen i matchen efter 2.30 i den andra perioden då Simon Leining slog in 6-5 till Värnamo.

Sen rasade det för hemmalaget som gjorde sitt bästa för att hålla siffrorna nere.

Värnamo som leder serien fortsatte att ösa in mål och siffrorna på tavlan stannade sen vid 9-15 (5-3,2-7,2-5).

Målen av Värnamo IK : Emanuel Toftgård (4), Axel Evebring (3), Joacim Niemi (2), Jesper Henningsson, Simon Leining, Emil Bäckman och Daniel Jönsson vardera ett mål.