Tvåsiffrigt i Skillingaryd

Dela på Facebook

Forserums IF  Serieledarna i Herrarnas  Division 4 Norra. Som har vunnit alla sina matcher hittills i serien gästade Skillingaryd under Söndagen.

Hemmalaget stod emot och första perioden som blev jämn ..slutade 1-2.

När Joel Sandén kvitterade i början av den andra perioden så var hemmalaget verkligen med i matchen.

Självmål

Ett självmål och 38 sekunder senare så stod det 2-4. Nu började serieledarna äta sig mer och mer in i matchen . Perioden slutade med ytterligare två mål till och med resultatet 2-6 så gick lagen in i den sista perioden.

Stark uppförsbacke för Skillingaryd som försökte men… det blev ytterligare 5 mål till för Forserum som vann dagens match med 2-11.

127 gjorda mot 52 insläppta och obesegrade med 12 raka vinster så går nog Forserums IF mot högre dívision.

”Vi berättar mera med bilder än med text”…

Resultat 2-11  (1 – 2, 1 – 4, 0 – 5)