Hem > Hockey > Troja Ljungbys fjärde förlängning

Troja Ljungbys fjärde förlängning

Dela på Facebook

Hemmalaget fick inte upp farten i skridskorna i kvällens match i Ljungby Arena.

2019-01-11 Ljungby Arena.. IF Troja/Ljungby – Huddinge IK 1-0 (0-0.0-0,0-0,0-0,1-0)

Det blev den fjärde raka matchen som gick till förlängning för IF Troja/Ljungby i AllEttan som har kommit till femte omgången.

Huddinge IK stod för kvällens motståndet som jagade efter sin andra vinst.

Första perioden var tam från bägge lagen , ingen kom riktigt fram. och den slutade mållös. Skotten 10-9.

I den andra perioden så hade Troja vaknat till något skotten 15-4 talade sitt tydliga språk. Men det blev ändå mållös period.

Huddinge kom igen i sista perioden (7- 10)och hade några vassa chanser, största målchansen hade dock hemmalaget som fick en stolpträff så det bara sjöng om det.

Matchen gick till förlängning som inte resulterade till något och därefter så blev det straffar. För fjärde gängen så skulle det avgöras på straffar.

Wictor Ragnewall i hemmalaget blev stor matchhjälte då han tog den avgörande straffen till 1433 st i Ljungby Arena.

”Vi berättar mera med bilder än med text”…