Regnet hälsade oss välkomna till Kungshall men lagom till att slanten kastades så avtog det.

Rydaholms GoIF hade ett så kallat 10 kronors match och Guddarps IF stod för motståndet.

Två lag som är jämte varandra i tabellen Div 5 SV herr.

Även spelare från den allsvenska laget IFK Värnamo syntes och publiken fick höra lite från dem i halvtidsvilan.

Victor Ericsson från herr och Matilda Nirvard med Mimmi Strömberg från damlaget.

5 minuter tog det för Rydaholms spelaren Amin Nshimirimana att i stort sett döda matchen och efter 15 minuters spel så stod det 3-0 till hemmalaget efter nickmål av Elian Salazar Vergara.

Bortalaget fick lite flytt i slutet av den första delen av matchen och kunde även reducera till 3-1 innan halvtidsvilan.

Ytterligare ett mål av Amin Nshimirimana i början av andra halvleken dödade helt matchen och Rydaholm närmare sig den absoluta toppen i serien.

Resultat : 4-1 (3-1)

Målen Rydaholms GoIF : Amin Nshimirimana (3), Elian Salazar Vergara.

Guddarps IF : Kavin Trinh.