Hem > -Svenska SuperLigan > Simon Karlsson tvåmålsskytt för JIK mot Lindås

Simon Karlsson tvåmålsskytt för JIK mot Lindås

Dela på Facebook

Jönköpings IK har kvar chansen till slutspel

Efter att Lindås Rasta IBK tog ledningen med 2-3 i början av den andra perioden så såg det något mörkt ut för hemmalaget.

Första perioden hade varit jämn, onödigt jämn. Jönköpings IK hade inte farten uppe utan det var mer spel och fart som passade Lindås bättre.

Hemmalaget vaknade dock till och det blev 3 mål innan periodvilan, Filip Åkerblom satte de 2 sista i perioden.Och Simon Karlsson satte sin andra för dagen. Joel Wadsten var en till i hemmalaget som gjorde två mål, 3 tvåmålsskyttar i matchen för JIK.

Tredje perioden var ´tuta å kör´.. och det blev 3 mål till. Nu återstår det en enda match för JIK.

Nu på Lördag gäller det då är det IBF Örebro borta och följande gäller för slutspel…

Vinst mot Örebro samtidigt som IK Sirius IBK som ligger just nu på en åttonde och slutspelsplats förlorar mot Växjö Vipers.

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)

Jönköpings IK-Lindås Rasta IBK 8-3 (2-2, 3-1, 3-0)

JIk målen: Joel Wadsten, 2, Simon Karlsson, 2, Filip Åkerblom, Gustav Johansson, Rickard Hessmer.

Mål Lindås: Tim Oskar Wiklund, Albin Jansson 2.