Du är här
Hem > Innebandy > Sen hemmaseger för Innebandyherrarna i Värnamo

Sen hemmaseger för Innebandyherrarna i Värnamo

Dela på Facebook

Värnamo IK vinner till slut med 7-6 i en match som bjöd på bra spel från båda lagen.

Åskådarna lyfte stämningen ytterligare och Domarna dömde bra. Innebandy som det är som bäst.

VIK tog snabbt ledningen med 2 snabba mål i början av matchen och det såg bra ut. Men gästerna svarade och Andreas Thelander såg till sen att VIK gick till periodvilan med ledning 3-2.

Jämn mitt period som slutade oavgjort 5-5 och matchen höll sig vid liv till den sista perioden.

Dramatisk sista period … Jimmy Kihlberg ger hemmalaget ledningen efter 3 minuters spel och den ledningen tappar man sen vid spel med en man mindre , Elias Heijel fick 2 minuter för hårt spel när det återstod knappa 2 minuter.

Det står 6 – 6 18:49 och gästerna pressar på men Emil Andersson är vaken och har storspelat under kvällen och det börjar se ut som det blir delat poäng under kvällen.

3 Sekunder senare avgör Vilhelm Dahl matchen till Värnamo IK..

Vi berättar mera med bilder än med text”

Värnamo IK´s mål :Vilhelm Dahl (2), Andreas Thelander (2),Jimmy Kihlberg, Edvin Fransson och Elias Heijel.

Resultat : 7 – 6  (3 – 2, 2 – 3, 2 – 1) skotten24 – 29 (10 – 12, 8 – 8, 6 – 9).