Hem > Fotboll > Allsvenskan > IFK Värnamo vann länsderbyt mot J-Södra med 3-0

IFK Värnamo vann länsderbyt mot J-Södra med 3-0

Dela på Facebook

Allsvenska laget IFK Värnamo hade inga större problem med superettan laget Jönköpings Södra IF under Måndags kvällen.

Gustav Engvall gav IFK ledningen i första halvleken (18).

IFK hade flera spelare som man använde :

Vaitsiakhovich, Winsth, Eriksson, Bernardo, Bergh, Thern, Wenderson, Bilalovic, Engvall, Zeljkovic, Ademi och i den andra halvleken bytte man in följande…

Rasheed, Larsson, Näsström, Grozdanic, Lohikangas, Adjei, Vindehall, Johansson, Becirovic, Bustos och Dickman.

Innan matchklockan stannade på 64,17 på grund av regn åska och blixtar så hade även Bustos (55) och Becirovic (63) gjort var sitt mål.

Domaren Magnus Lindgren avbröt matchen omedelbart efter första rejäla blixt för säkerhets skull och efter ett par minuter kom den andra blixten. Vädret visade inga tecken på att bli bättre, regnet började öka i intensitet då bröt han av matchen helt.

IFK Värnamo vinner denna bortamatch med 3-0 (Det var nämligen J Södra som stod för att vara hemmalag).

Vi berättar mer med bilder än med text” …(Bildspel)