Hem > -Svenska SuperLigan > Hemmaseger för JIK damer

Hemmaseger för JIK damer

Dela på Facebook

Det blev seger med 7-5 för Jönköpings IK damer i mötet mot Karlstad IBF.

Jämn första period och lite darr i spelet därefter som Karlstad var kvicka på att utnyttja och det blev spännande innebandy match på Arenan.

Linnea Juhlin som spelade i Jönköpings IK förra året gjorde 2-2 målet i tionde minuten i den första perioden.

Bara ett mål i mitten perioden och det av Felicia Glad som fortsatte även i den tredje perioden att göra mål.

Hennes nästa mål kom efter det att gästerna hade gjort två mål och ställningen hade blivit 5-5.

Ett viktigt mål som kom 18.18 och Karlstad tog time out och plockade in  målvakten för att spela med 6 utespelare.

Då steg Felicia fram ytterligare en gång till och fastställde slutresultatet i öppen kasse till 7-5.

Debut för Alicia Svensson som har kommit till Jik från Fröjereds IF och Allsvenskt spel.

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)