Du är här
Hem > Innebandy > Forsheda IF innebandy nära första poängen

Forsheda IF innebandy nära första poängen

Dela på Facebook

4 minuter in i den första perioden tog hemmalaget ledningen genom William Åsberg.

En period som kunde skrivas helt och hållet till Forsheda. Gästerna Skillingaryds IK hade svårt att svara på tempot som hemmalaget bjöd på.

Kvitteringen kom först i femte minuten i den andra perioden genom Skillingaryds Jonas Ragnarsson.

I samma matchminut visade Forsheda att de var fortfarande med i matchen och återtog ledningen genom Max Karlsson.

Målrik andra period

Men nu började det att  ramla in mål från bägge lagen. Gästerna tog en tvåmåls ledning genom Anton Hiljesjö och Jonathan Gunnarsson.

Hemmalaget hade inte slutat att spela och svarade genom Martin Lundh och Morgan Strandhamn.

4-4 inför den sista akten på Forshedas sporthall denna Torsdagskväll fortsatte med mera dramatik.

William Tjäderborn satte 4-5 till Skillingaryd och återigen så kom Forsheda tillbaka i matchen. Johan Spjut kvitterade i mitten av perioden.

Och strax efter kom matchens sista mål från Skillingaryds IKs Jonas Ragnarsson.

Mera om matchen finns även på Värnamo.nu med referat av Kenneth Andersson.

Slutresultat : 5-6  (1-0,3-4,1-2)