Du är här
Hem > Fotboll > Division 1 Södra > Förlust i Kristianstad för IFK Värnamo

Förlust i Kristianstad för IFK Värnamo

Dela på Facebook

Benjamin Lindblad Ger IFK ledningen efter 14 minuters spel efter bra spel av IFK.

I en halvlek som har varit mycket IFK men där dock hemmalaget har hängt med bra.

Omar Dampha kvitterar för hemmalaget i början av den andra halvleken och tempot ökas på från bägge lagen.

Teddy Bergqvist gör 2-1 och det har blivit en del Kristianstads spel. Åter igen är Benjamin Lindblad framme vid målet och det blir kvitterat till 2-2.

Hemmalaget krigar på och det ger till slut även utdelning. Den tidigare Malmö ff spelaren Teddy Bergqvist kliver åter igen fram och ger hemmalaget sitt första seger för denna säsongen.

Efter förlusten mot Trollhättan i början av Maj så bytte KFC tränare och gav Joacim Velander förtroendet att fortsätta Besnik Llazani fick lämna tränarposten , då hade laget 5 raka förluster bakom sig.

De senaste 4 matcherna har resulterat i 4 poäng, en vinst, ett oavgjord och två förluster för KFC. IFK Värnamo har de senaste 4 matcherna 2 oavgjorda och 2 förluster som har gett 2 poäng.

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)