Hem > -Svenska SuperLigan > Förlust för Vipers i den första kvartsfinalmatchen

Förlust för Vipers i den första kvartsfinalmatchen

Svenska superligan 2024, Växjö Vipers, FBC Kalmarsund. Kvartsfinalmatch 1 (5).Fortnox Arena
Dela på Facebook

Efter nästan ett års frånvaro från fotografering av innebandy i den högsta ligan så kändes det riktigt bra att vara på Fortnox Arena i Växjö.

Det som gällde under kvällen var kvartsfinal match ett av fem mot FBC Kalmarsund.

Tommy Bolin och Jesper Sankell gav hemmalaget ledningen när de gjorde både 1-0 och 2-0 innum en minut i mitten av den första perioden.

Gästerna vilade dock inte på sina klubbor utan reduceringen och kvitteringen kom kort där efter.

Perioden slutade 2-2.

Andra perioden blev inte så händelserik om man ser på målprotokollet, bara ett och den från gästerna.

Med underläge så startade Vipers hårt i den sista perioden och trots att man tog ut Viktor Kastengren i slutet av matchen för spel med en spelare mer på plan så blev det inte fler mål av Växjölaget däremot kunde Victor Wettergren med sitt andra mål för kvällen fastställa slutresultatet till 4-2 i tom bur.

Växjö Vipers – FBC Kalmarsund  2-4 (2-2, 0-1, 0-1)

Skotten : 28-19 (9-11. 10-5, 9-3)

Vipers mål av : Tommy Bolin och Jesper Sankell

FBC Kalmarsund : Victor Wettergren (2), Filip Forman, Linus Malmström.

Vi berättar mer med bilder än med text” …(Bildspel)