Du är här
Hem > Innebandy > Förlust för VIK damerna mot Ingelstad IBK

Förlust för VIK damerna mot Ingelstad IBK

Dela på Facebook

Förlust med 4 – 5, (2 – 2, 1 – 2,  1 – 1) för Värnamo IK dam mot Ingelstad IBK under den sena Torsdagskvällen.

Matchen började KL 20,00 mot den brukliga sju slaget.

Hemmalagets uppvärmning såg bra ut och man kunde se att man hade ett spännande match framför sig.

Första perioden

Bortalaget tog ledningen i mitten av perioden men Värnamo kom in i matchen direkt efter målet och både kvitterade (Edith Nilenfors) och sen även ledningen (Felicia Hirby). Men innan period vilan så kvitterade gästerna.

Andra Perioden

Värnamo tog tillbaka ledningen i början av perioden (Maja Johansson). Sen var det en situation…

Bollen letade sig bakom gästernas målvakt och trots att domare var ett par meter därifrån så blev det inte dömt till mål (kameran fick målet).

Ingelstad kunde kort sen kvittera istället till 3-3 och även ta ledningen i matchen inför den sista akten.

Tredje Perioden

Riktigt tufft blev det när Värnamo började jaga efter kvittering men så kom det ett kontringsläge för gästerna.

Edith Nilenfors reducerar för Värnamo IK .

Matchklockan visar 09,02 och ställningen 4-5, då inleder hemmalaget ett offensivt spel med allt det innebär……

Men resultatet höll sig.

Lagkaptenen Isabelle Sandström i Ingelstad IBK som stod i målet för dem utmärkte sig väldigt bra.