Hem > Hockey > Förlust för värnamo tiger mot serieledarna

Förlust för värnamo tiger mot serieledarna

20231025 värnamohockey-boro/vetlandahc
Dela på Facebook

Obesegrade Boro/Vetlanda HC släppte inte ifrån sig någon poäng under kvällen när Värnamo Hockey stod för motståndet på Axelent Arena.

Första perioden

Bortalaget tog ledningen genom Artemi Aleksandrov (06.38). Värnamo svarade kanska fort och (08.35) var det kvitterat Malte Larsson stod för den målet.

I slutet av perioden tog gästerna tillbaka ledningen genom Nikita Reyn (19.00).

Andra perioden

Bortalaget hade fyra utvisningar i följd och med en man mindre på isen så gör man 3-1 genom Filip Windahl (38.36).

Martin Mörck Putsar till siffrorna i perioden till 4-2 när 6 sekunder återstår av perioden.

Tredje perioden

Åter igen blir det många utvisningar i början av perioden och det dröjer ända tills det återstår 5 sekunder av matchen innan kvällens sista mål kommer.

Efter att man har tagit ut målvakten Alexander Johansson i Värnamomålet  Så får gästerna tag i pucken genom Wilhelm Karlsson som fastställer slutresultatet till 4-2 till gästernas favör.

Efter åtta spelade omgångar så har Boro/Vetlanda HC 22 p och ligger etta i tabellen.

Värnamo GIK befinner sig på femte plats med 3 segrar och en oavgjort 11 poäng.

Värnamo GIK – Boro / Vetlanda HC resultat :  2-4 (1-2,1-1,0-1)  skotten :27-38