Du är här
Hem > Fotboll > En poäng hem från Påskbergsvallen

En poäng hem från Påskbergsvallen

Dela på Facebook

Hemmalagets målvakt Matthew Robert Pyzdrowski höll kvar laget i matchen från start IFK rivstartade och han fick rädda många farliga chanser.

Efter hand så kom även Varberg in i spelet och trots 8-1 i avslut på mål för IFK så var det 1-0 till hemmalaget vid halvtidsvilan. Målet kom i slutet av halvleken genom straffspark av Nahom Girmai.

Dock svarade IFK snabbt i början av den andra genom Pär Cederquist .Kunde ha blivit ett mål till för honom ……

Inte ofta man ser att bollen inte går in i mål när Cederquist lägger en straff . Matthew Robert Pyzdrowski slängde sig åt rätt håll ..

Oliver Stanisic ger sen istället hemmalaget ledningen i 73de minuten och IFK drar upp tempot för att kunna kvittera.

Och den kommer genom Freddy Winsth i 85:de minuten. Varberg får sen ett mål bortdömd i den 92:dra minuten ..oklar offsidemål..

2-2 och varsin poäng blir facit på denna Varbergs resa som vi gjorde tillsammans med Kamrat 12:an.

Vi berättar mera med bilder än med text….