Du är här
Hem > Innebandy > Andra perioden blev förödande för VIK herrarna

Andra perioden blev förödande för VIK herrarna

Dela på Facebook

Kändes bra när Joacim Niemi nätade redan efter 8 minuters spel. Då hade laget skruvat upp tempot.

Men gästande lag Slätafly hade inga tankar på att ge upp, sist i division 2 tabellen men ändå..

Kvitteringen kom också 8 minuter senare genom Adam Svensson.

Resultatet efter den första perioden kändes rätt. Två lag som kämpade sida vid sida för poängen.

Men vad hände senare i den andra akten ?

Det hade stått 2-7 på resultattavlan i Värnamo sporthall om tavlan hade fungerat efter 40 minuters spel.

Slätafly fullständigt exploderade och gjorde hela 6 mål i perioden. Imponerande då skott statiken blev 8-8 i den perioden.

Olle Vinsth nätade hemmalagets andra och sista mål i den perioden.

Sista 20 minuter blev ett krigande och även när hemmalaget fick Albin Rommeskog utvisad 2+2 minuter så blev det dåligt med att göra mål av lagen.

Dock avslutades matchen med ett självmål av hemmalaget. Slätafly gick även förbi Värnamo i tabellen.

Resultat :2-8 (1-1,1-6,0.1)

Hemmamålen av Joacim Niemi och Olle Winsth.

Bortamålen : Vilgot Joelsson (2). Olof Bondesson, Daniel Karlsson, Hugo Magnusson och Samuel Karlsson för vardera ett .

Vi berättar mer med bilder än med text” …(Bildspel)