Hem > -Svenska SuperLigan > vinst i hemmapremiären för JIK´s Damer

vinst i hemmapremiären för JIK´s Damer

Dela på Facebook

Det dröjde ända till början av den andra perioden innan det första målet kom.

Jämn match där utgången var svår att se. Micaela Lundmark (05:45) blev säsongens första målskytt på Idrottshuset och Moa Jakobsson (08:39) utökade ledningen för JIK.

Sen kom gästernas svar, två mål på 22 sekunder och det började verkligen se tufft ut för hemmalaget.

Nu drar de ifrån tänkte man… Men så blev det inte idag, innan period vilan så kom 3-2 av Elin Rejgård (19:42) och återigen blev det match av det hela.

Efter 7 minuter in i den sista så hade Rönnby Tigers vänt på matchen igen och ledde med 3-4.

Micaela Lundmark kvitterade (10:30) och Kajsa Elm slog in 5-4 (13:37) och nu började bortalaget att pressa , man tog ut Helen Bircher (17.29) i målet och spelade med en spelare mera.

När det återstod 4 sekunder av matchen så avgjorde Cajsa Elm med sin andra mål för dagen genom att sätta bollen i tom kasse.

Slutresultat 6-4 (0-0, 3-2, 3-2)

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)

eller… Ett Visuellt berättelse.

Hemmamålen : Kajsa Elm (2), Micaela Lundmark (2), Elin Rejgård och Moa Jakobsson.

Lagkaptenen i Västerås Rönnby IBk svarade för bra spel och det blev 2 mål av henne idag.

Izabell Roos och Lisa Söderlund gjorde varsitt.