Du är här
Hem > Innebandy > Vetlandas Emil Krieg stängde kassen i derbyt mot Sävsjö

Vetlandas Emil Krieg stängde kassen i derbyt mot Sävsjö

Dela på Facebook

Det dröjde ända till 07:47 in i andra perioden innan man lyckades göra mål i Innebandyderbyt mellan  Vetlanda och Sävsjö.

Jesper Henriksson gjorde sitt första mål för kvällen. fram till nu så hade det varit många försök från båda lagen att göra derbyts första mål.

Kvitteringen kom några minuter senare av Christoffer Johansson. Och sen började målen rulla in. Jesper Henriksson slog in sitt andra för kvällen och Henrik Rodewald satte resultatet 3-1 till hemmalaget och de 707 som var på plats kunde sen i sista perioden se Sävsjö börja komma ikapp med två snabba mål av Erik Pettersson.

En gigant i hemmamålet såg dock till hålla igen och stänga kassen när det väl behövdes.

När hemmaspelaren Oscar Folkesson blir utvisad 15.11 i den andra perioden för slag så sätter Emil Krieg snabbt bollen i spel och Henrik Rodewald kan göra 3-1 till Vetlanda.

13 – 6 i skotten talade för ett starkt offensive hemmaspel.

Vi berättar mera med bilder än med text”

Resultat 6 – 3 (0 – 0, 3 – 1, 3 – 2) skotten 27 – 21 (7 – 5, 13 – 6, 7 – 10)