Du är här
Hem > -Svenska SuperLigan > Växjö Vipers i Final

Växjö Vipers i Final

Dela på Facebook

4-1 i semifinalspel mot Mullsjö AIS ger Växjö Vipers  finalspels plats den 22 April i Stockholm.

Efter fyra minuter i den första så tog bortalaget ledningen. Vipers kvitterade minuten efter och så fortsatte det fram till 2-2 i början av den andra perioden.

Då ryckte Mullsjö ifrån genom Kim Ganevik som gjorde två mål på mindre än fem minuter.

Det hann komma tankar om att åka iväg till Mullsjö för att avgöra vem som skulle bli den ena finalisten .

Men då vaknade Vipers till,ludwig Persson reducerade till 3-4 i slutet av den andra.

Den tredje perioden visade hemmalaget upp att de ar finalisterna….

Suveränt spel från hela laget bäddade för mål av Johan Roos och Valdemar Ahlroth inom loppet av 40 sekunder.

Sen utökade Johan Roos ledningen för hemmalaget till 6-4 .

Nu var Mullsjö klacken utbytt mot Växjö supportrarnas jubel, trots ett mål till av Mullsjö i åttonde minuten så kom de inte närmare..

Växjö Vipers spelar i Globen den 22 April och de spelar om ….SM-Guldet.