Hem > Hockey > Värnamo GIK krossades av Olofströms IK

Värnamo GIK krossades av Olofströms IK

Dela på Facebook

En av Tigers matcher som man inte kommer minnas länge…

Det gick bra ända fram till 8.17 då fick hemmalaget en utvisning. Victor Koppelo fick sitta för hög klubba.

Men det räckte med 32 sekunder…Olofström gjorde sitt första mål för kvällen. 0-1 stod sig perioden ut.

Under isen

Hemmalaget klappade totalt ihop i den andra perioden… målen från gästerna duggade tätt.

Olofström vinner den andra perioden med 6 mål och leder totalt i matchen efter två perioder med 0-7.

Och det fortsätter

Även i den tredje så är det stor dominans från gästerna . Markus Svensson gör i början av perioden hemmalagets enda mål för kvällen och Olofström fortsätter att göra mål och resultatet stannar först när det har blivit tvåsiffrigt.

Olofströms IK vinner med 1-10. Värnamo GIK får bryta ihop och börja ladda upp sig för Derbymatchen mot Gislaveds SK nu på Fredag i Gislaved.

Resultat : Värnamo GIK – Olofström IK  : 1–10  (0–1, 0–6, 1–3)
Skotten  : 35–36
Mål VGIK: Markus Svensson