Du är här
Hem > -Svenska SuperLigan > Två ett till Vipers

Två ett till Vipers

Dela på Facebook

1596 stycken som var på plats i Fortnox fick se hemmalaget ta hem den tredje semifinalmatchen mot Mullsjö AIS.

Nu står det 2-1 i matcher till Växjö Vipers.

Första perioden

Matchen bjöd på det som ska vara med i en semifinal…..Jämnt i den första perioden och även mållöst.

Andra perioden

I den andra vaknade hemmalaget till och Niklas Ramirez satte den första och tätt efter (7 sekunder) var det Jesper Sankell som ökade på till 2-0-

Daniel Gidske reducerade till 2-1 , 15 sekunder senare ökade hemmalaget till 3-1 genom Oliver Johansson.

Kim Ganevik i Mullsjö reducerade till 3-2 i tolfte minuten. Hemmalaget vann skotten med 13-5.

Tredje perioden

Jämn tredje period där det tog till 14.20 innan målet kom, hemmalaget ökade på till 4-2.

Mullsjö gjorde vad de kunde …tog ut målvakten och tryckte på rejält.

4-3 kom 19.29 , men Vipers hade inga större svårigheter att klara av de sista sekunderna..

Resultat  : 4-3 (0-0, 3 – 2, 1 – 1)

Skotten 27-19  (6 – 6, 13 – 5, 8 – 8)

Annonsör..: Ewes Stålfjäder Bredaryd