Hem > Fotboll > Tungt för Värnamo Södra

Tungt för Värnamo Södra

Dela på Facebook

Vissa dagar vill man helt glömma. Denna dagen är det helt klart att Värnamo Södra vill förpassa till dimmornas värld.

Efter att ha förlorat första matchen mot Forsheda IF i seriepremiären så kom det en till i hemmapremiären.

Franjo Misic gav hemmalaget ledningen i 17:de minuten och det såg rätt så skapligt ut för hemmalaget. Jens Josefsson i IF Hallby reducerade med ett kanonskott från 40 meter och ett straffspark som Toni Duras satte säkert i en av de sista minuterna av första halvleken gav bortalaget ledningen inför den andra akten.

Hemmalagets Antony Marjanovic kvitterade med ett snyggt klack/skarv en kvart in i halvleken och spänningen återstod fortfarande i matchen.

Jesper Karvik i Hallby gör mål och ett självmål kort därefter ger Hallby ett två måls ledning och Värnamo Södra gör sitt bästa för att komma ikapp.

Sista 5 minuter av matcher lossnar det helt för gästerna som gör tre mål genom Alfred Blomgren och två mål av Alija Muminovic och siffrorna på tavlan stannar vid 2-7 på Finnvedsvallen.