Du är här
Hem > Innebandy > Storslam hemma för Sävsjö damerna

Storslam hemma för Sävsjö damerna

Dela på Facebook

Det blev spel mot ett mål när serieledarna Sävsjö IBK tog emot Olofströms IBK som har en placering långt ner i tabellen.

Vid ställningen 6-0 i slutsekunderna i den andra perioden så drabbades hemmalaget av en utvisning.

Cornelia Virsén fick sitta för upprepade förseelser och gästerna fick börja den sista perioden med en spelare mer på plan.

Istället för bortamål så blev det 2 hemmamål under de 2 minuterna genom syskonen Thalin ( Frida och Hanna ).

Ellen Franzen i Olofströms IBK spräckte till slut nollan för Johanna Birgersson i hemmamålet och matchen slutade 9-1 till Serieledarna Sävsjö IBK i Damernas Division 1.

Vi berättar mera med bilder än med text”

Resultat : 9 – 1 (3 – 0, 3 – 0, 3 – 1) Skotten : 42 – 15 (17 – 7, 12 – 2, 13 – 6)

Hemmamålen : Frida Thalin (3), Frida Trygg (2), Lisa Rapp (2), Emmy Rehn och Hanna Thalin.

Bortamålet gjordes av  Ellen Franzen (15 år)