Hem > Fotboll > Regnigt Derby i Anderstorp

Regnigt Derby i Anderstorp

Dela på Facebook

Återigen ett fotbollsderby i bygden, denna gången var det Gnosjö IF som besökte Idrottsparken i Anderstorp.

Lagen spelar i Division 3 Sydvästra Götaland där de ligger på en tredje (Gnosjö IF) respektive fjärde (Anderstorps IF) plats och tabelläget blev oförändrad efter kvällens drabbning.

Regnet upphörde efter första halvleken där bortalaget genom Jesper Claesson hade hunnit göra 2 mål.

Axel Winberg satte den tredje målet för Gnosjö i början av den andra halvleken och det såg ut som 3 klara poäng för gästerna.

Ett nickmål av  Zoran Sredojevic i 62 minuten gav fart till de gröna som kom rejält in i matchen och den ena chansen efter den andra förlöste.

Och resultat blev det med. Karl Josefsson i hemmalaget reducerar till 3-2 i 80:de minuten och de som har trotsat regnet och stannat kvar får se ett Anderstorp som trycker på rejält.

Men Gnosjö rider ut de sista minuterna och vinner matchen med 3-2.

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)