Du är här
Hem > Fotboll > Många gula kort när Värnamo Södra kryssade mot Ljungby IF

Många gula kort när Värnamo Södra kryssade mot Ljungby IF

Dela på Facebook

Värnamo Södra FF hade greppet i den första halvleken och kunde ta ledningen genom Patricio Quinonez Gomez (32) efter ett snyggt framspel av Anders Luu.

Södra kunde ha avgjort i den första halvleken då målchanserna kom tätt. Men matchen präglades starkt av många gula kort som drabbade bägge lagen främst hemmalaget. Det resulterade också till att Gustaf Löfving blev utvisad när det återstod dryga kvarten av matchen. Ljungby IF tryckte på rejält i slutet och kvitteringen kom också sen på tilläggstid genom Adnan Velic , (snyggt cykelspark.)

Gula kort ….Gustaf Löfving fick två och utvisades, Samuel Karlsson , Anders Luu , Kevin Bang och målgöraren själv Patricio Quinonez Gomez samt målvakten Andreas Karadza i Värnamo Södra. För Ljungby IF utdelades kort till Edis Mujkanovic och Erik Johannesson . 7-2 till hemmalaget i gula kort.

Vi berättar mera med bilder än med text….