Du är här
Hem > Fotboll > Division 1 Södra > Magiska 7 minuter i Landskrona

Magiska 7 minuter i Landskrona

Dela på Facebook

IFK sprang mycket efter Landskrona BoIS i första halvleken. Men utdelning för hemmalaget såg ändå ut att vara långt borta.

Början av andra halvleken fick hemmalaget bollen bakom Värnamos målvakt  Pilip Vaitsiakhovich och det resulterade i ett aktivt fotbollsspel som resulterade i 4 mål till. Men inte som Landskrona hade tänkt sig.

IFK Värnamo ökade tempot i värmen som hemmalaget inte greppade helt och mål för IFK började rulla in.

Benjamin Hajdari  reducerar och det blir ett bortdömd mål för IFK innan den andra och den tredje godkända målet genom Michael Kargbo i matchminut 77 och 81. Och Johan Lassagård avslutar IFK Värnamos magiska 7 minuter genom att fastställa slutresultatet genom straffspark till seger med 4-1.

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)