Hem > Innebandy > Kampen om första platsen

Kampen om första platsen

Dela på Facebook

Sävsjö IBk som leder Division 2 gästades av serietvåan Ingelstad, bara en poäng efter.

I fotboll brukar tränarna använda klyschan… Det var ett spel med två ansikten, när man vill påvisa att det svängde om i den andra halvleken.

Det var inte något man kunde använda i denna matchen…det svängde runt rejält.

0-3 i den första perioden där hemmalaget inte kändes igen och sen en tvärvändning på 5 öringen i den andra perioden.

Sävsjö reducerade till 2-3 och syntes ha ett bra grepp om situationen men sen vände det tillbaka igen till Ingelstads fördel.

2 snabba mål i slutet av perioden gav gästerna en 2-5 resultat att gå på i den sista perioden. Ytterligare ett mål rann in i början av den sista perioden och det blev för brant backe för Sävsjö.

lagen skiftade plats i toppen och det skiljer nu 2 poäng dem emellan nu till Ingelstads favör.

Vi berättar mera med bilder än med text…

Resultat : 5 – 7  (0 – 3, 2 – 2, 3 – 2) Skott : 25 – 23 (7 – 13, 8 – 6, 10 – 4)

Hemmamålen : Erik Petersson (2), Filip Ekman, Filip Fransson och Albin Hagelvik.

Bortamålen : Emil Bergkvist (2), Joakim Karlsson (2), Viktor Gustavsson, Cristoffer Mård och Edvin Henningsson.