Hem > -Svenska SuperLigan > Jönköpings IK blev för svår för Sirius IBK

Jönköpings IK blev för svår för Sirius IBK

Dela på Facebook

Tredje hemmasegern för Jönköpings IK herr

Sirius IBK som kom med en vinst mot Växjö Vipers som man besegrade i Torsdags med 6-4.

Besöket nere i Jönköping resulterade inte till poäng som man kunde ta med sig hem till Uppsala.

De fick istället se sig besegrade av JIK med 7-4.

JIK som helt blev utspelade av IBK Dalen i Onsdags (8-2 där deras första mål kom först i den tredje perioden 6.22)

var riktigt revanschsugna .

Redan efter 4.26 så kom första målet.

Genom Martin Glimberg framspelat av Hannes Blomkvist.

Andra målet tre minuter  senare av Oskar Malmgren och den tredje genom Robin Raske i 12.17.

Då begärde bortalaget Time Out och något sades då… för Sirius reducerade två gånger i perioden och var tillbaka in i matchen.

Andra perioden resulterade bara till ett mål och det var hemmalagets Jesper Ekström som levererade den.

Missad straff av bortalagets Filip Eriksson i den tredje och hemmalaget hade ett starkt grepp om matchen

JIK håller ett stadigt tag i spelet och svarar när Sirius gör mål och behåller ledningen och vinner säkert ..

Sista målet …Hessmer sätter bollen i tom kasse.

resultat :  7-4  (3 – 2, 1 – 0, 3 – 2)

Målen Jönköpings IK: Rickard Hessmer (2), Jesper Ekström, David Östergren, Robin Raske, Oskar Malmgren och Martin Glimberg vardera ett.

Målen IK Sirius IBK : Carl Kostov-Bredberg (2), Johan Eriksson och Kevin Söderling vardera ett.

Skotten : 16 – 14 (8 – 6, 8 – 8)

Publik : 356 st