Du är här
Hem > -Svenska SuperLigan > Jik tog tredje raka

Jik tog tredje raka

Dela på Facebook

Gästerna började bra mot Jönköping på Arenan men hemmalaget hakade på och det blev en katt och råtta lek och underhållande spel från bägge lagen.

Fyra mål av Jönköping i den andra perioden och inför den tredje perioden så var det jämnt 5-4 till hemmalagets favör.

Det blev väldigt mycket Pixbo i den tredje perioden De tryckte på rejält och vann skotten med 14 mot 5.

Men i mål räknat så blev det oavgjort 1-1. Favoriterna Pixbo fick en sista chans när det dömdes straff i matchens absoluta sista sekund.

Gustav Jansson störde Andreas Stefansson så pass att skottet tog i stolpen.Tredje raka vinsten för Jönköpings IK som nu har besegrat Pixbo Wallenstam och matchen dess för innan Växjö Vipers….Strongt..

Vi berättar mera med bilder än med text…

Jönköping – Pixbo 6-5 (1-2, 4-2, 1-1) Skotten : 28-28 (12-7,11-7,5-14)

Mål Jönköping: Rickard Hessmer 2, Emil Nilsen 2, Gustav Johansson, Joel Wadsten

Mål Pixbo: Andreas Stefansson 3, Jens Milesson, Gustav Fritzell