Dela på Facebook

Jönköpings IK tog tre nya poäng då de hemma mötte AIK under Lördagen.

Otto Weidman gjorde den första målet genom straff.

Lagen följdes åt hela tiden.

2-2 blev det i början av den andra perioden då AIK kvitterade genom Patrik Hagberg och den tredje perioden började  med siffrorna 4-4.

Så inför den tredje så var det svårt att sia om vart det skulle luta åt.

David Östergren fick assist hjälp av Gustav Jansson JIK´s Målvakt att ta ledningen och några minuter senare utökade Hessmer den till 6-4.

AIK svarade minuten senare. När det återstod tre minuter av matchen så klev Tobias Zälle fram och det var återigen tvåmåls ledning för hemmalaget.

Minuten kvar av matchen så reducerar AIK till 7-6 och tar ut målvakten och spelar med en man extra….

Rickard Hessmer gör sitt tredje mål i öppen kasse när det återstår nio sekunder av matchen.

Nummer 37 Gustav Johansson från Jönköpings IK Ungdom spelade sitt andra SSL match och syntes mycket på plan idag..

Resultat :  8 – 6 ( 2 – 1, 2 – 2, 4 – 3 )

Skotten 24 – 19  ( 5-4, 8-7, 11-8 )