Du är här
Hem > Innebandy > Hemmavinst i Vrigstad för Sävsjö IBK dam

Hemmavinst i Vrigstad för Sävsjö IBK dam

Dela på Facebook

14 sekunder tog det för Frida Thalin att sätta den första målet i en jämn och tät match på Vrigstad Sporthall.

Gästande lag FCB Kalmarsund fick se Sävsjö göra ytterligare två mål till innan periodvilan. Hemmalaget dominerade rätt så bra i perioden.

Till den andra perioden hade gästerna vaknat till och tempot höjdes rejält. Men hemmalaget kunde gå till vilan med två måls ledning.

Snabb reducering i början av den sista perioden gav krafter till bortalaget som kunde kvittera till 4-4 (14:14) och det blev match .

Emma Bäckeper avgör matchen till Sävsjö IBK när det återstår 58 sekunder.

Sävsjö IBK Dam klättrar uppåt i Damernas Division 1 och är nu på en femte plats.

Vi berättar mera med bilder än med text…

Slutresultat 5 – 4 (3 – 0, 1 – 2, 1 – 2) Skott 37 – 39 (14-8, 8-22, 15-9)

Sävsjös Mål : Frida Thalin (2), Lisa Rapp, Alicia Lindholm och Emma Bäckeper.

Kalmarsunds mål : Isabella Landtreter (2), Isabel Adamsson och Isabelle Johansson .Sävsjös mål : Frida Thalin (2),Alicia Lindholm, Lisa Rapp och Emma Bäckeper.