Du är här
Hem > Innebandy > Hemmaseger för Växjö i Juniorallsvenskan

Hemmaseger för Växjö i Juniorallsvenskan

Dela på Facebook

Det blev seger med 7-2 för hemmalaget Växjö IBK U när gästande lag Hovslätts IK fick se sig besegrade.

Gästerna hängde med i första perioden och hade flera bra chanser men bollen ville inte in varken för dem eller hemmalaget.

En helt annat Växjölag kom in efter den korta periodvilan och nu började bollen gå förbi målvakten. Första målet var inte inne , bollen passerade mellan kassen och målvakten . Domaren såg inte det….fastnade dock på bild :-). det hann bli två mål till i mitten perioden.

Växjö fortsatte med att göra mål även på den sista perioden och det slank ner 2 mål för Hovslätt också. 6-1 målet assisterades av Julius Edh Växjös målvakt som gjorde ett långt utkast som Anton Kidell kunde styra in i mål.

Vi berättar mera med bilder än med text…

Slutresultat  : 7-2 (0-0, 3-0, 4-2) Skott : 19 – 12 (8 – 4, 6 – 1, 5 – 7)

Hemmalagetsmål :Simon Sälgfors(2), Rasmus Carlsson, Kasper Qvarfordt, Anton Kidell, Mattis Wiberg och Tim Brithén.

Bortalagets mål : Anton Elmquist och Wille Knuthas.