Du är här
Hem > Innebandy > Damderbyt i Sävsjö vanns av Växjö IBK

Damderbyt i Sävsjö vanns av Växjö IBK

Dela på Facebook

24-24 i skott …och så jämnt var det på plan med. lagen turades om i målprotokollet.

Frida Thalin gjorde två mål i den första perioden som slutade ändå oavgjort 2 -2, skotten här var 8-7. Växjös mål gjordes av Jennie Hall och Sofie Dahl.

Ett visst övertag från Sävsjö som dock inte resulterade till målövertag utan det blev oavgjort denna perioden med.

Inför den sista perioden så stod det 5-5 och spelet böljde fram och tillbaka och det var först efter 13 minuters spel i den tredje som målet kom.

Växjö tog ledningen för första gången i matchen genom Emma Mogensson och spädde på ytterligare genom Emma Andersson två minuter senare.

Mycket spännande match där utgången var verkligen svår att se..

Vi berättar mera med bilder än med text…

Resultat 6-7 (2-2, 3-3, 1-2)  Skotten 24-24 (8-7,10-5,6-12) Publik 235.

Hemmamålen :Frida Thalin (2),Clara Ivarsson (2), Rebecca Gustafsson och Hanna Thalin vardera ett.

Bortamålen :  Emma Mogensson, Emma Andersson, Jennie Hall och Sofie Dahl, Clara Larsson, Emelie Idh