Du är här
Hem > Fotboll > Dags för höstsäsongen för fotbollen

Dags för höstsäsongen för fotbollen

Dela på Facebook

Vallen

Dags för att klippa gräset och snygga till det på vallarna.

Hösten är här , i alla fall i fotbolls sammanhang.

Först ut av alla är IFK Värnamo som spelar borta mot Åtvidarbergs FF på Kopparvallen nu på Lördag den 3/8. Viktiga höstpoäng måste inkasseras för Värnamo laget som ligger på en 12 plats med bara två poäng till nedflyttningsplats i DIV 1 Södra.

På Ryttarvallen kommer Bredaryd Lanna IK att ta emot Gislaveds IS (4 NV) Fredagen den 9/8.

Samma dag kommer även Kärda IF att möta Burseryds IF borta på Granbacken. I Samma division (5 NV) kommer FK Liljan möta Jönköpings BK på Gröndals KG på Söndagen 11/8.

Och i den jämna serien (DIV 6 Gislaved) blir det borta match mot Västboås GoIF på Ryavallen för FC Dardania och i den serien så är det bara 2 poäng mellan de tre i toppen, tillsammans med FC Dardania så är det  Hillerstorps GoIF och Nissafors IS / Hestra SSK.

I Division 6 Ljungby är det ännu mera spännande då det är 4 lag som fightas i toppen. Borsk Sk startar först på Torsdagen (8/8) med hemmamatch på Rastavallen mot Kånna IF. Rydaholms GoIF spelar borta på Råstorps IP mot Råstorp/Timsfors (15/8) som är en av de 4 topplagen. Den fjärde som kan vinna serien är just Kånna IF så det är två avgörande matcher som inleder höst omgången för våra lag.

Moheda IF tar emot Värnamo Södra FF redan på Måndagen 5/8 och Forsheda IF spelar på Hagavallen mot Hovshaga AIF 10/8 i Division 4 SV.

Horda AIK kämpar vidare i Div 5 SV där laget har haft det kämpigt. Kommer den första vinsten när man möter Vederslöv-Dänn.IF borta på Dänningevallen 10/8 ?.

 

På damsidan börjar serieledaren IFK Värnamo mot Älmhults IF hemma på Finnvedsvallen 10/8 och i samma serie Div 2 Mellersta Götaland Dam möter veckan därpå 17/8 Bors SK´s damer Ingelstads IK på Rastavallen.

Dela på Facebook
Top