Du är här
Hem > Nyheter > 2017 IFK Värnamos ungdomsstipendiater

2017 IFK Värnamos ungdomsstipendiater

Dela på Facebook

Inför IFK Värnamo`s Annandagscup så delas det ut Stipendiat till lovande ungdomar och till ett fullsatt Sporthall så fick

Tilde Johansson och Butrint Vllasalija  mottaga en gratis körkortsutbildning av Kennet Gustafson från Finnvedens trafikskola.

Kaj Larsson delade ut priset till ungdomarna och läste upp motiveringen..

Tilde Johansson : Hon har från året gått från klarhet till klarhet. Hon har haft en framträdande roll i föreningens F02-lag som outtröttlig mittfältare där hon bland annat gjort 32 mål under säsongen. Hon har starkt bidragit till att IFK Värnamos F02 lag vunnit sin serie överlägset, spelat åttondelsfinal i Gothia Cup, kommit trea i DM samt vunnit ett antal cuper.
Hon har varit med på samtliga samlingar och matcher med Smålandslaget och spelat två matcher med flicklandslaget. Hon har även hunnit göra A-lagsdebut i IFK Värnamo.
Tilde har med sitt glada och entusiasmerande sätt att var både på och utan bredvid planen, bidragit till ett fantastiskt got kamratskap i sina lag hon spelad med.

Helt enkelt en fantastiskt Lagkamrat fullständigt befriad från divalater.

Butrint Vllasalija : Med hans fina fotbollskunskaper ligger han i framkant i P02 sedan många år tillbaka.Samtidigt har han fin karaktär med medspelare, motståndare, domare och tränare. Han har alltid visat upp en stor träningsflit och har ett enormt driv till att hela tiden utvecklas, något som talar för en spännande fortsättning.

 

Dela på Facebook
Top