Du är här
Hem > Innebandy > Vinst i hemmapremiären för Vetlanda IB

Vinst i hemmapremiären för Vetlanda IB

Dela på Facebook

Vetlanda IB blev inte skrämda av gästernas två måls ledning.Det såg ut som CL98 var på väg till att ta tag i matchen.Två hemmamål under loppet av knappa minuten (13,52 . 14,56) ändrade bilden helt. Jesper Henriksson Anton Kjellström stod för målen och det skulle komma mera.

Andra perioden bjöd bara på ett mål till och det var hemmaspelaren Jesper Henriksson igen.

Rena explosionen av Vetlanda i den tredje perioden de 317 som var och tittade på matchen fick se fyra mål till varav en i spelar underläge, Jakob Sköld satt utvisad för hemmalaget då satte Jonas Rodewald slutresultatet till 7-2. Bra start på säsongen för Vetlanda som nu har vunnit sina två första matcher i Division 2.

Toppar tabellen före Vimmerby IBK och Slätafly/SK IBK som också har vunnit sina två första.

Vi berättar mera med bilder än med text…