Dela på Facebook

Sett över hela matchen så var det härlig Innebandy som bjöds på Fortnox.

Och man hissade upp tröja nummer 3. Pensionera ett tröjnummer har inte tidigare gjorts så den tidigare Lagkaptenen Eric Roos tröja blir den första i Klubbens historia som hamnar uppe i taket.

Matchen då…

3-3 blev resultatet i den första perioden som präglades av hög tempo med många chanser, med lite övervikt åt hemmalaget.

Ännu mera jämnare blev den andra perioden som även den slutade oavgjort, lagen gjorde varsitt mål.

Tobias Bergström gav Växjö ledningen i början av den tredje perioden men redan några minuter efteråt så kvitterarade Falun genom Alexander Galante Calström.

Samme man passar sen till Rasmus Enström (11:20) som gör matchens sista mål och Falun kan åka hem med tre poäng.

Vi berättar mera med bilder än med text…

Resultat 5-6 (3 – 3, 1 – 1, 1 – 2)

Skotten 27 – 21 (11 – 7, 9 – 8, 7 – 6)

Hemmamålen : Manuel Maurer (2), Tobias Bergfors (2) Ludwig Persson ett.

Bortamålen : Omar Aldeeb (2), Rasmus Enström, Alexander Galante Carlström, Malte Lundmark och Casper Backby.