Hem > Fotboll > Damfotboll > Växjö DFF hyllades i Fortnox

Växjö DFF hyllades i Fortnox

Dela på Facebook

I Söndags så spelades den avslutande omgången av Elitettan i Tipshallen i Växjö.

Uppsala var motståndet och det såg något mörkt ut för hemmalaget då gästerna ledde med 0-3 redan efter 32 minuters spel.

Sofia Johansson reducerar dock i slutet av halvleken där hemmalaget har rykt upp sig rejält.

Växjö DFF för hela slanten

Växjö damerna rivstartar halvleken och Anna Anvegård reducerar ytterligare och Ritah Kivumbi kvitterar snart därefter.

Nellie Karlsson ser till att hemmalaget tar ledningen i matchen och med ett snyggt nick fastställer hon säsongens och Elitettans sista mål för laget.

Man vinner serien med 69 poäng, 14 poäng mer än tvåan IFK Kalmar.

Nästa år blir det Damallsvenskan för Växjö DFF.

Och under SSL matchen mellan Vipers och Örebro på Onsdagskvällen så blev de firade på Fortnox. Media var på plats bl a  Radio Kronobergs Fredrik B Ekdahl…