Du är här
Hem > Fotboll > Tungt poängförlust för IFK Värnamo

Tungt poängförlust för IFK Värnamo

Dela på Facebook

När man som bäst trodde att där satt trepoängaren, så kom kallduschen i sista minuten.

Oscar Johansson nätade redan i den sjätte minuten för IFK frampassat av Liridon Silka.

Då var det flera farliga situationer framför gästernas mål och det såg ljust ut.

Andra målet kom i den nionde minuten i den andra halvleken, dessvärre var det Diego Montiel för Gefle IF som gjorde det.

Nu blev det match på Finnvedsvallen, gästerna tryckte på och det hela började se lite ovisst ut.

Freddy Winsth tryckte till med en cykelspark i den 67 matchminuten och det började kännas klart för kvällen.

Men lagom till att publiken skulle gå hem med tre poäng i sinnet så släkte Gefle spelaren Deniz Hümmet den känslan när han kvitterade i  den absoluta sista minuten.

Resultatet 2-2  ger IFK Värnamo bara en poäng, Värnamo är nu på nionde plats med 22 poäng.Men det är bara 4 poängs skillnad ner till fjortonde platsen.

Närmast kommer bortamötet mot Falkenbergs FF nu på Onsdag……