Hem > Fotboll > Tre poäng igen till Värnamo Södra

Tre poäng igen till Värnamo Södra

Dela på Facebook

Nässjö FF utlovade fotbolls fest på vallen under Torsdagen. Det blev inte som de hade tänkt.

Gästande lag Värnamo Södra med ett 5-1  resultat från Höglandslaget Myresjö/Vetlanda på hemmaplan tog sig an nästa lag från Höglandet.

Nässjö FF som låg tvåa i Div 3 Nordöstra Götaland fick hårt motstånd från bortalaget som helt klart hade med sig den fina spelet hemifrån.

Hemmalaget tog ledningen (rättvist) i den elfte minuten, men sen började allt vända… Värnamo Södra kom allt mer in i matchen.

2-2 slutade den första halvleken och Södras mål gjordes av Dino Okic och Jesper Claesson.

Något sades i halvtidsvilan och ett väldigt taggad lag fortsatte att spela stort……

2-3 kom genom Anders Luu , i samband med målet så skadades han läs mer om det på Värnamo Nyheter

Franjo Misic som kom in i stället för Luu ökade på till 2-4 när det återstod 15 minuter av matchen

Hemmalaget gav inte upp och snart så kom också målet när det återstod 5 minuter… svettiga minuter för Värnamo Södra men de höll ut och vann matchen.