Du är här
Hem > Fotboll > Topplaget sattes på plats av Värnamo Södra

Topplaget sattes på plats av Värnamo Södra

Dela på Facebook

I division 3 Nordöstra Götaland möttes hemmalaget Värnamo Södra FF och tabelltvåan Myresjö/Vetlanda FK på Finnvedsvallen.

Hemmalaget tog tidigt grepp om matchen , i den tolfte minuten satte Johan Gunnarsson 1-0 på straff och det var början på ett målkalas som de dryga 100 talet åskådare fick se. Södraliterna spelade helt ut gästerna och det blev inte bättre för höglandsborna när deras Lagkapten Viktor Lager fick rött kort i den 20 minuten.

2-0 genom självmål och 3-0 kom av Anders Luu i slutet av den första halvleken.

Bortalaget kom in i matchen i den andra halvlek och reducerade till 3-1 i 69 minuten genom Elmedin Kvrgic.

Det fick Värnamo Södras spelare att vakna till och man ökade på till 4-1 genom en suverän genomforcering av Jesper Claesson. I slut minuterna satte Hong Phuong Mac slutresultatet till 5-1.