Du är här
Hem > Fotboll > Damfotboll > RÅs LB Smålands Mästarinnor

RÅs LB Smålands Mästarinnor

Dela på Facebook

IFK Kalmar i Final om vem som ska bli Småländska Mästare, så såg det ut på Rönneljunga under Söndagen.

Över 500 kom för att se och heja fram den lilla laget RÅs LB. ( består av spelare från Reftele, Ås, Bredaryd och Lanna )

Underläge med 3-1 så krigade hemmalaget och lyckades kvittera till 3-3 när det återstod 30 sekunder till 90 minuter.

Domaren Innocent Mazimpaka från Värnamo hade blåst av första halvlek vid exakt tid utan tidstillägg och mycket riktigt så blev det den sista sparken och förlängning väntade.

Domarkontrollant fanns även på plats för domarna för att det skulle bli helt rätt.

Ytterligare 15 x 2 spelades och det visade sig att viljan och orken fanns i hemmalaget som genom Alicia Bergström såg till att vinna hela matchen och titeln med 5-3.

Alicia Bergström bäst idag med 3 mål en helt lysande Alice Lysebring i hemmålet.