Hem > Innebandy > premiärförlust för Sävsjö IBK herr

premiärförlust för Sävsjö IBK herr

Dela på Facebook

Efter 29 sekunders spel jubblades det i Sporthallen i Sävsjö.

Viktor Ylenfors hade gjort första målet i Division 1 Östra Götaland för hemmalaget.

Gästerna som hade flera rutinerade spelare i laget, en del har spelat i SSL vann perioden som slutade 1-2.

Christoffer Johansson kvitterade 1.11 in i den andra perioden och Johan Niemi visade upp sig med ett härligt mål som också resulterade till hemmaledning.

Ledberg kvitterade åter och lagen gick till den andra pausvilan med 3-3.

Åter igen ett snabbt inledningsmål (1.01) denna gången av den tidigare Linköpings IBK spelaren Marcus Johansson som för övrigt hann med 4 mål under kvällens match.

Men Sävsjö hade mer att ge. Ludvig Eriksson kvitterade för hemmalaget efter ett par minuter och ännu en fd Värnamo spelare visade sig. Backen Emanuel Toftgård rusar i väg från sin position och gör sitt första mål för Sävsjö IBK.

14.02 så kommer den första målet av fyra för Ledberg IBF som vinner med 8-5. inte helt klart som matchen har sett ut.

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)