Efter att ha vunnit den senaste bortamatchen mot Ingelstad IBK så stod Sävsjö herrarna som seriesegrare i division 2.

Nu återstod det bara en match och det var hemma mot CL98 under Fredagskvällen.

Det kan tyckas vara svårt att ta tag i en match när det inte gäller så mycket och frågan var om Sävsjö skulle tappa poäng …

Nääää….. Det blev Division 1 spel redan nu.

Första målet kom redan efter knappa 2 minuter och det stod 2-0 i periodvilan till hemmalaget. CL98 reducerade i den andra perioden och det visade sig bli deras enda mål. Hemmalaget slog inte av takterna utan ytterligare 2 mål till i den andra perioden.

Tennis siffror

Sista perioden spelade Sävsjö ut hela registret och avslutade spelet i division 2 med 6 mål och slutresultatet blev tvåsiffrigt.

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)

Sävsjö IBK–CL98IC : 10–1 (2–0, 2–1, 6–0)

Sävsjös mål : Jakob Malmqvist 2, Christoffer Johansson 2, Erik Petersson 2, Albin Svensson, Filip Fransson, Robert Bjerhag, Simon Hammarström.