Du är här
Hem > Annons > Maskinställare till Ewes

Maskinställare till Ewes

Dela på Facebook

Ewes söker en ny medarbetare

Ewes AB är ett familjeföretag som i över 80 år har producerat fjädrar och tråddetaljer. Idag anses man vara en av nordens ledande fjädertillverkare, särskilt kundspecifika fjädrar av tråd och bandmaterial men även komponenter för att rena rökgaser från förbränningsanläggningar.  Ewes har idag dotterbolag i Serbien, Kina och Bosnien.  

Vår affärside är att lösa kundens konstruktions- och produktionsbehov av sammansatta komponenter med stålfjädern i centrum. Det gör vi genom att erbjuda teknisk kompetens samt tillverkning och sammanfogning av stålfjädern med kringliggande komponenter – i en global närhet till kunden.

Vi ska också lösa kundens produktionsbehov av komponenter till insamling och filtrering av luftburna partiklar. Det gör vi med ett produktionstekniskt kunnande, standardiseringsarbete och högsta möjliga kundservice.

 Maskinställare

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en erfaren och engagerad maskinställare till vår Itaya-avdelning. Du som söker skall kunna jobba självständigt, ta egna initiativ, vara noggrann och serviceinriktad.

I rollen som maskinställare kommer du ansvara för inställningar av maskiner, skötsel av maskiner och annan utrustning samt byta/ställa in och köra utrustningen efter produktionsplanering.  Du ska kunna mäta och kontrollera produktion samt ha förmåga att rapportera i befintliga system.

Produktkvalitet är en av företagets hörnstenar och en mycket viktig del i tillverkningen.

Utbildning
Grundskola och gärna gymnasieutbildning med teknisk inriktning
Teknisk utbildning är meriterandeDå det förekommer truckkörning i fabriken ser vi det som en merit att inneha truckkort

Erfarenhet
Vi efterfrågar sökande med erfarenhet ifrån metallindustrin. Vidare ska du ha teknisk kompetens och god kännedom i mekanik och tidigare ha arbetat som ställare. 

Personliga Egenskaper

Du som söker har ett mycket gott ordningssinne, är stresstålig samt har ett inre driv och trivs med att arbeta självständigt. Ett brinnande intresse för teknik skapar goda förutsättningar för att lyckas i tjänsten. Du har god samarbets- och problemlösningsförmåga och är flexibel och ansvarsfull.  Vi lägger stor vikt på personlig tillämplig.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare

 Ansökan
Vi tillämpar löpande rekrytering och omber dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.   Kontakta gärna VD Anton Svensson, tfn 070-598 67 00 för att få mer information om tjänsten.  Om du har frågor kring rekryteringen kan du kontakta HR Chef Madde Neikter, tfn 073-838 67 05. 
  

Skicka ett ansökningsbrev och CV med information som du tycker är relevant till:

Madde Neikter
HR Chef
Ewes
Box 53
330 10 Bredaryd

Eller skicka din ansökan via email till madelen.neikter@ewes.se.

Vi meddelar dig när vi mottagit din ansökan och meddelar även när tjänsten är tillsatt.

Fler jobb på Ewes.

 

Dela på Facebook
Top